For utstillere

Bli utstiller på Fremtidens kommuner!

Fremtidens kommuner er norges viktigste konferanse for innovasjon i kommunal sektor. I 2018 arrangerer vi konferanse for 18. gang. Som utstiller får du mulighet til å møte politikere, ledere og beslutningstakere fra norske kommuner, samtidig som vi disker opp med hyggelige og inspirerende omgivelser i Arendal.

Fremtidens kommuner er kjent for gode innlegg og nettverksbygging, og dette er et viktig sted for deg som ønsker være med å skape fremtidens kommune.

Ønsker du utstillerplass? Kontakt oss: post@fremtidenskommuner.no

 

Scenetid:

Det er åpent for alle som vil å søke om scenetid på Fremtidens kommuner. Her ønsker vi gode eksempler fra kommuner, private og frivillige. Alle er velkommen til å søke om scentid. Er du utstiller får du redusert pris hvis du bidrar med et godt innlegg til scenen vår. Legg inn en søknad, så blir innlegget ditt vurdert.

Vi setter opp en egen scene i tilknytning til vårt utstillerområde. Her passerer publikum forbi gjennom pausene våre og det er en unik mulighet for deg til å vise frem hvordan din virksomhet konkret bidrar til utvikling. På denne scenen blir det plass til korte innlegg (3-5 minutter) som er konkrete eksempler på arbeid i og med kommuner. Vi forbeholder oss retten til å filtrere ut hvem som får scene tid, men legg inn en søknad. De mest konkrete og relevante eksemplene blir prioritert.

Ønsker du scenetid? Klikk her for søknadsskjema.

Utstillerpakke

 • Utstillerplass
  • 2m x 1,5m (bredde x dybde)
  • 1 stk rundt ståbord (diameter 80 cm)
  • Strøm
  • Trådløst internett tilgjengelig
 • Presentasjon av logo/bilde på storskjerm i konferansesalen før og etter pauser.
 • Konferanseavgift for 2 deltakere (kveldsarrangementer og hotell er ikke dekket)
 • Mulighet for scenetid

 

Pris:

30 000,- eks.mva.
(10 000,- rabatt ved godkjent innlegg på scenen)
Halv pris for ideelle organisasjoner og prosjekter fra kommuner. 

Interessert? Kontakt oss: post@fremtidenskommuner.no