For utstillere

Foto: Utstillere Arendalskonferansen 2014

Har ditt firma, organisasjon eller prosjekt ønske om å komme i kontakt med beslutningstakere og ledere i kommuner i Norge, er Arendalskonferansen møtestedet. Hovedkonferansen i juni hvert år samler i stor grad ledere, men de 3-4 fordypningsseminarer i løpet av året er fagfolkene sterkest representert.

Utstillere tilbys plass i foajeen i Arendal kultur- og rådhus, og i noen tilfeller i telt utenfor, et område både konferansedeltagere, kommunalt ansatte og publikum passerer gjennom flere ganger om dagen. Dette er også det naturlige oppholdsstedet under pauser og måltider. Vi oppfordrer deltakerne til aktivt å oppsøke ustillere, og tilbyr også presentasjon på bilde på storskjerm i konferansesalen før og etter pauser.

Prisen for en stand er kr 25.000 ekskl. mva. I dette er det inkludert bord, stoler, strøm, trådløst internett, pausemat for to personer. Utgifter til evt. kveldsarrangement og overnatting kommer i tillegg til standleien. Egne avtaler for ideelle organisasjoner og prosjekter fra kommuner.

Ønsker dere å være med som utstillere, enten dere er privat næringsliv, frivillige eller har et kommuneprosjekt, kontakt arendalskonferansen@arendal.kommune.no.

Det vil i 2017 bli et begrenset antall kommersielle utstillere på konferansen.