Vi er i Arendal
Byen som garanterer solskinn og en inspirerende sørlandsstemning. Her bor det ca. 45.000 innbyggere og innovasjon har alltid vært en del av Arendal kommune. I 2014 vant vi, som første kommune, Innovasjonsprisen fra Kommunal- og moderniseringsdepartementet. Prisen deles ut på Fremtidens kommuner hvert år.

I tillegg til Fremtidens kommuner er Arendal vertskap for Norges største politiske møteplass – Arendalsuka og et av de fremste TEDx-arrangementer i verden – TEDxArendal.

Her kan du bo

I Arendal sentrum er det tre hoteller. De ligger alle i gangavstand fra kultur- og rådhuset. Det er også fine overnattingsmuligheter uten for byen om du ønsker å bo litt mer landlig. Det legges til rette for hotellbooking ved påmelding til konferansen.

 

Les mer om hotellene i Arendal her

Slik reiser du til Arendal

Bil  Med bil

Fra Oslo: Følg E18 sørover retning Kristiansand. Ta avkjørsel til Arendal. Turen tar ca 3,5 timer.

Fra Kristiansand: Følg E18 østover fra Kristiansand. Turen tar ca 50 minutter.

Fra Bergen: Følg E134 sørover til Haukeligrend, deretter Rv 9 gjennom Setesdal. Ved Evje, følger du Fv42 retning Arendal. Turen tar ca. 8 timer og inkluderer ferge. Flere alternative ruter.

Parkering – Byen har tre store parkeringshus i sentrum, den nærmeste til Arendal kultur- og rådhus er P-Hus Vest, som ligger i fjellet bak Amfi Arena, inngang fra Vesterveien og Vestregate.

Buss  Med buss

Fra Oslo: Både Konkurrenten og
Lavprisekspessen har busser som stopper på Harebakken ved E18. Ta lokalbuss derfra til Arendal sentrum. Fra Stavanger: Ta Sør-Vestekspressen til Kristiansand og korresponderende busser videre til Arendal.

Fra Kristiansand: Ta rute 100 eller 100D fra rutebilstasjonen i Kristiansand til Arendal.
Lokale bussruter: Agder Kollektivtrafikk har oversikt over lokale bussruter i Arendal og omegn

Tog  Med tog

Tog fra Stavanger, Kristiansand og Oslo stopper på Nelaug stasjon. Derfra går det korresponderende lokaltog til Arendal stasjon. Sjekk oppdaterte rutetider hos NSB.

Fly  Med fly

Fly til Kristiansand Lufthavn Kjevik og ta taxi eller flybuss til Arendal. Kjevik ligger ca. 6,5 mil fra Arendal

Samarbeidspartnere

KS  Arendal kommune  Aust-Agder fylkeskommune  Vest-Agder fylkeskommune  Sørlandet kunnskapshavn  InnoMed  Napha  Fug  Ergoterapeutene  Frelsesarmeen  Røde kors  Blå Kors  Kirkens bymisjon  Nasjonalforeningen for folkehelsen  Helse- og omsorgsdepartementet  NTNU logo     UIA-logo  Folkehelseinstituttet  Ferd  Difi logo  Forskningsrådet  So_Central_logo-sh Rehabiloteringsforum-DK  marselisborgcenteret  asker-kommune  kmd-logo  Beyond risør