demens_colourbox-no

Det demensvennlig samfunn. Studietur til Crawley, England 15.-16. oktober

Hvordan får vi til et mer demensvennlig samfunn? Bli med på studietur til Crawley, England 15.-16. oktober

Nasjonalforeningen for folkehelsen inviterer i samarbeid med Arendalskonferansen, til studietur for å besøke Crawley. Crawley, som ligger utenfor London i England, har vunnet priser for sitt arbeid med å bli mer demensvennlig. Her har både skoler, busselskap, banker og bibliotek tatt viktige grep for å gjøre det lettere for personer med demens å være inkludert i samfunnet og fortsette sine hverdagsaktiviteter.

Nasjonalforeningen for folkehelsens kampanje for et mer demensvennlig samfunn retter seg til alle norske kommuner. Kommuner som inngår avtale med Nasjonalforeningen for folkehelsen om å bli med i kampanjen, får tilgang til undervisningsopplegg og materiell. Allerede 12 kommuner er i gang, og vi ønsker alle andre velkommen.

Kommuner som allerede deltar i kampanjen for et mer demensvennlig samfunn vil bli prioritert, men andre gis også mulighet for å melde seg på studieturen. Målgruppe er fagfolk og administrativ og politisk ledelse. Antallet er begrenset til 20 deltakere.

Påmeldingsfrist 15. september 2015.

Les mer i invitasjonen her